PRENOSI UŽIVO

Realizacija dijela emisije iz Mjesne zajednice Međeđa, Kozarska Dubica 28.03.20218.

U srijedu, 28.marta dio  emisije “Zvuci Krajine” realizovali smo uživo  iz Milinarica, naselja u Kozarskoj Dubici, koje je posljednjih dana zbog poplava bilo u žiži javnosti.Kako je sanirano klizište na savskom nasipu u Mlinaricama pričali su  nam, u direktnom prenosu na frekvenciji 89,9MHz, akteri događaja.

Naši gosti bili su Radenko Reljić, načelnik opštine Kozarska Dubica, Vlado Škondrić, predsjednik Mjesne zajednice Međeđa, Božidar Nikoletić, direktor preduzeća “Komunalac”,Vladislav Stevanović, načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje opštine Kozarska Dubica, Đuro Trubarac, šef Odsjeka Civilne zaštite, te mještani Međeđe Ranko Ćuvrk, Mićo Zmijanjac, o kulturni i sportu pričali su nam takođe mještani Međeđe Slađana i Radovan Jerić. Boro Liščinski iz sela Klekovci pomogao je svojim komsijama u Međeđi. Večerašnja emisija upotpunjena je pjesmom Dušana Kovačevića, harmonikaša iz Demirovca.

Kako nam je rekao naš sagovornik dr Aleksa Sredić, hirur Opšte bolnice u Gradišci ,bilo je zaista zadovoljstvo družiti se sa ovim ljudima u pobjedničkoj atmosferi.Emisiju „Zvuci Krajine“ reemitovale su kolege DUB radija iz Kozarske Dubice na frekvenciji 96,7 MHz.

RADIO KOJI SE SLUŠA I VOLI - RADIO KOZARA!

RADIO KOJI SE SLUŠA I VOLI - RADIO KOZARA